Személyreszabott megoldásokban az élen járunk!
 • Címkenyomtatás és jelöléstechnika
 • Flexibilis csomagolás és Shrink Sleeve
 • Vállalat- és készletkezelő rendszerek

Ajánlatkérés
Személyreszabott megoldásokban az élen járunk! Személyreszabott megoldásokban az élen járunk!
keyboard_arrow_down Széchenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap

Címkenyomtatás

Címkéket nyomatlanul vagy előre megnyomdázva gyártunk igény szerinti méretben, minőségben, tekercses vagy ívre vágott kiszerelésben. Ezen felül további személyre szabással tudjuk garantálni a színvonalas és egyedi megjelenést mint például dombornyomással, perforálással, aranyozással, speciális és ellenálló alapanyag vagy lakk használattal.

Címkenyomtatás

Jelöléstechnika

Címkézési feladatokhoz nyújtunk teljes körű megoldásokat, legyen szó akár nyomtatókról, kellékanyagokkal való ellátásról, applikátorok telepítéséről vagy támogatás nyújtásáról. Szakmai tapasztaltunknak köszönhetően egyedi ipari és automata rendszerek tervezését, kiépítését és üzemeltetését is vállaljuk.

keyboard_arrow_down

Lépjen velünk kapcsolatba!

Rugalmas és minőségi beszállítót keres? Egyedi, személyreszabott megoldásra van szüksége? Van elképzelése, de nem tudja, hogyan valósítsa meg?

Ajánlatkérés

Flexibilis csomagolás

A flexográf nyomdászati technika és a rendelkezésre álló gépparkunk lehető teszik a sok színes, költséghatékony, számos speciális bevonattal és bonyolult részletekkel kombinált grafikák létrehozását. A nyomathordozó (PE, PETG, PVC) fóliák lakkokkal vagy metalizálással kombinálva különleges, matt vagy fényes felületeket hozhatnak létre.

Shrink Sleeve

Shrink Sleeve

Hőre zsugorodó, full color, 360 fokban nyomott (shrink sleeve) csomagolóanyagok teljes kivitelezését vállaljuk magas minőségben.

keyboard_arrow_down

Élelmiszercsomagolás

Cégünk ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer, HCCP élelmiszeripari minőségirányítási rendszer szerint dolgozik. Környezettudatos szemléletünk ISO 14001:2000 bevezetését, valamint környezetbarát csomagolóanyagok kifejlesztését is lehetővé tette.

Élelmiszercsomagolás

Minőségbiztosítás

A saját igényeinkre szabott SeemoreLabs vállalatirányítási rendszer garantálja a folyamatos, 24 órás emberi és gépi (szoftveres) ellenőrzés és nyomonkövetést saját szervezetünk részére. Ezen felül, ügyfeleink, a Partnerportálon keresztül kaphatnak azonnali információt az megrendeléseik és ügyleteik állapotáról.

keyboard_arrow_down

Vállalatirányítási rendszerek

Egy személyreszabott, jól megtervezett és megfelelően bevezetett ERP rendszer jelentősen növelheti termelékenységét és alapot szolgáltathat stratégiai döntésekhez.

Ajánlatkérés

Grafikai tervezés

Grafikusaink a marketing igényeket és a maximális konverziót szem előtt tartva valósítják meg elképzeléseit.

A fogyasztói bázis megszólításának frontvonalában a termék ízléses és figyelemfelkető csomagolása áll. Az általunk készített vagy az ügyfelünk által átadott kreatívok az alapanyagon való színhelyes és tökéletes megjelenését a festéklaborunk biztosítja. Ezen felül a 100%-os nyomatellenőrző rendszerünk, valamint a termékekhez mellékelt proof garantálja az elvárásoknak való maximális megfelelést.

Grafikai tervezés
keyboard_arrow_down

Lépjen velünk kapcsolatba!

Rugalmas és minőségi beszállítót keres? Egyedi, személyreszabott megoldásra van szüksége? Van elképzelése, de nem tudja, hogyan valósítsa meg?

Ajánlatkérés

Talpas tasak gyártás

A dobozhoz hasonlóan egyenesen álló kialakítású műanyag zacskó kifejezetten alkalmas különböző porok, olajok vagy kész italok csomagolására. Talpas tasakokat igény szerint zárható, simítózáras változatban, vagy más anyag társításával is elő tudjuk állítani.

Talpas tasak gyártás Talpas tasak gyártás Talpas tasak gyártás Talpas tasak gyártás Talpas tasak gyártás

Céginformáció

Közel 20 éves piaci jelenlétünk, infrastruktúránk progresszív fejlesztése és az ellátási láncaink folyamatos vertikális integrációjának köszönhetően ma már házon belüli megoldásokkal, rugalmas határidőkkel, magas minőségen szolgáljuk ki partnereinket.

Gép-portfóliónk és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy csomagolási megoldásainkkal elektronikai ipari, élelmiszeripari, gyógyszeripari, járműipari és vegyipari beszállítók legyünk, a hazai és az európai piacon egyaránt.

Termékeink

 • Öntapadós címkék
 • Függőcímkék
 • Shrink sleeve fóliák
 • Flexibilis élelmiszer csomagoló anyagok
 • Ragasztóoldali nyomat készítése
 • Alapanyagok mindkét oldali nyomdázása
 • Talpas tasak (Doy Pack) gyártás

Gépparkunk

 • OMET XFlex X6 430/8 UV Flexo
 • MPS EF 330/6 UV Flexo címke, sleeve fólia és csomagolóanyag gyártó gép
 • Maxiflex 800/8 szélespályás nyomdagép
 • GIDUE 370/6 UV címkegyártó gép
 • Nilpeter F200
 • HCI ívrevágó
 • DCM sleeve formázó
 • DCM ellenőrző áttekercselő
 • Omega stancoló, kiszerelő gép
 • LT32 lamináló gép

Kapcsolat

A(z) Név megadása kötelező!
A(z) E-mail cím megadása kötelező!
A(z) Telefonszám megadása kötelező!
A(z) Üzenet megadása kötelező!

PERSPEX Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 7940 Szentlőrinc, Külterület 0149/9 Hrsz.
E-mail: info@perspex.hu
Telefon: +36 30 288 4894
Adószám: 12490941-2-02
keyboard_arrow_down
Szoktak Önök öntapadós címkéket, nyomtatott csomagoló anyagokat, fóliákat használni?