Készletgazdálkodási és vállalatirányítási rendszereket építünk

keyboard_arrow_down Széchenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap

Logisztikai rendszerek

A készletszintek ismerete elengedhetetlen a pontos átfutási idők és kapacitások megfelelő kihasználásához. Egy jól felépített jelölési és készletkezelési rendszer átláthatóvá és nyomonkövethetővé teszi a bejövő, kimenő és a létesítményekbe betárolt áruk életútját.

keyboard_arrow_down

Vállalatirányítási szoftver

Itt az ideje, hogy az összes papíralapú megoldást hátra hagyja és minden üzleti folyamatát átállítsa a digitális korszakra. Egy személyreszabott, jól megtervezett és megfelelően bevezetett ERP rendszer jelentősen növelheti termelékenységét, alapot szolgáltathat stratégiai döntésekhez és rámutathat a szervezet kiaknázatlan lehetőségeire.

keyboard_arrow_down

Központosított adattárolás

Az egyetlen, több biztonsági réteggel ellátott rendszer lehetővé teszi, hogy az eltérő szervezeti egységek egymás adataihoz hozzáférve, összehangoltan oldják meg a vállalkozás problémáit. Nincs szükség különböző IT rendszerek integrációjára, nincs lehetőség duplikációra vagy adatvesztésre, hanem azonnal elérhetők a stratégiai döntéshez elengedhetetlen információ.

keyboard_arrow_down

Webes alkalmazások

Az ügyfélkapcsolatok jelentősen növelhetők a megfelelő webes eszközök használatával. Az e-kereskedelmi platformok, a B2C és a B2B rendszerek az egyik legfontosabb megoldások a mindennapi üzleti folyamatok felgyorsítására.

keyboard_arrow_down

Bevezetés és tanácsadás

A digitális átállás során irányítjuk a szervezetet a változások végrehajtásának és nyomon követésének tervezésével. Tanácsadói szolgáltatásokat kínálunk a szoftver- és hardverportfólió fejlesztésére, valamint a digitális stratégia fejlesztésére.

Kapcsolat

A(z) Név megadása kötelező!
A(z) E-mail cím megadása kötelező!
A(z) Telefonszám megadása kötelező!
A(z) Üzenet megadása kötelező!

PERSPEX Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 7940 Szentlőrinc, Külterület 0149/9 Hrsz.
E-mail: info@perspex.hu
Telefon: +36 30 288 4894
Adószám: 12490941-2-02